6 Ekim 2009 Salı
Muzlu pasta
Pandispanya tarifi Frambuazlı ve çilekli pasta ile aynı.
Pandispanya Selin Çağlayan'a ait. Herzaman söylüyorum süper bir pandispanya
1 paket Dr Oetker vanilyanı kreme ole
1 poşet krem şanti
3 su bardağı süt
3 adet iri muz
Dr Oetker pudingi 2,5 su bardağı sütle hazırlıyoruz. Yarım su bardağı sütle çırptığımız krem şanti ile karıştırıyoruz.
Üçe ayırdığımız pandispanyanın bir katına kremanın 1/3 ünü yayıyoruz
Dilimlenmiş muzu kremanın üzerine döşüyoruz
Diğer pandispanyayı koyup krema sürüyoruz ve dilimlenmiş muz diziyoruz
Üçüncü pandispanyayı koyup tüm yüzeyini kreman ile sıvıyoruz
Üstünü dilimlenmiş muz ile süslüyoruz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
Nefiff tek kelime ile...
Mmmmmmmm harika görünüyor canım ellerine sağlık öptüm...
Hülya,
Öncelikle ziyaretin ve yorumun için teşekkür ederim.
Çok nefis görünüyor pastan, hele ki bizim gibi diyette olanların hiç görmmesi gereken türden. Ellerine, emeklerine sağlık.
Sevgilerimle,
Yorum Gönder