6 Ekim 2009 Salı

Muzlu pasta






Pandispanya tarifi Frambuazlı ve çilekli pasta ile aynı.
Pandispanya Selin Çağlayan'a ait. Herzaman söylüyorum süper bir pandispanya
1 paket Dr Oetker vanilyanı kreme ole
1 poşet krem şanti
3 su bardağı süt
3 adet iri muz



Dr Oetker pudingi 2,5 su bardağı sütle hazırlıyoruz. Yarım su bardağı sütle çırptığımız krem şanti ile karıştırıyoruz.
Üçe ayırdığımız pandispanyanın bir katına kremanın 1/3 ünü yayıyoruz
Dilimlenmiş muzu kremanın üzerine döşüyoruz
Diğer pandispanyayı koyup krema sürüyoruz ve dilimlenmiş muz diziyoruz
Üçüncü pandispanyayı koyup tüm yüzeyini kreman ile sıvıyoruz
Üstünü dilimlenmiş muz ile süslüyoruz.




3 yorum:

pembe tatlar dedi ki...

Nefiff tek kelime ile...

derya dedi ki...

Mmmmmmmm harika görünüyor canım ellerine sağlık öptüm...

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Hülya,
Öncelikle ziyaretin ve yorumun için teşekkür ederim.
Çok nefis görünüyor pastan, hele ki bizim gibi diyette olanların hiç görmmesi gereken türden. Ellerine, emeklerine sağlık.
Sevgilerimle,

Bunlar da var

Blog Widget by LinkWithin