11 Ocak 2010 Pazartesi

Zeytinyağlı barbunya-2



Klasik tatlar'ın tarifini uyguladım bu sefer. Tek fark benim barbunyalar 30 dakikada pişti. Piştikten sonra barbunyaların beyaz kalması çok hoş. Lezzeti harika.

5 yorum:

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Favorilerim arasindadir bu yemek. Ellerine saglik!!

Unknown dedi ki...

sana yorum yapmak öyle zor ki.Neden dersen aşagıda ki reklam bir çok defa yorum bölümünü kapatıyor haber vereyim dedim.ellerine saglık.

otomatikkepce dedi ki...

Düşbahçesi teşekkür ederim

Eylem farkında değildim o eklamı nasıl koyduğumun da farkında değilim gerçi sen uyarınca kaldırdım

Damak Tadı dedi ki...

Ellerine sağlık canım çok nefis görünüyor..


Keklerle ilgili sorun için:sanırım erimemiş tereyağı kullanmamdan ve çok çırpmamdan kaynaklanıyor..Ayrıca yumurtayı önceden de çırpıyorum sonradan da çırptığım oluyor..Unutmadan kullandığım kek kalıpları dökme olduğundan onların da çok etkisi oluyor..


Sevgilerle..

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Çok leziz görünüyor ellerine sağlık.
Sevgiler...

Bunlar da var

Blog Widget by LinkWithin