10 Ağustos 2009 Pazartesi
Halley pasta
Çok pratik bir tarif. Yalnız krema olmadığı için çikolataya tereyağı kattım ama tavsiye etmiyorum. Donduğu için ve içi de yumuşak olunca kesmesi zor oluyor.
10 adet Halley bisküvi
1 poşet krem şanti
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı damla çikolata
200 gr çikolata
Yarım paket krema
Krem şantiyi sütle çırpıp hazırlıyoruz
Küçük doğradığımız bisküvilerle ve damla çikolatayla karıştırıyoruz
Streç folyo ile kapladığımız kalıba döküp buzlukta donduruyoruz
Kremayı ısıtıyoruz
Çikolatayı kıyıp ısıttığımız kremayı üzerine döküyoruz
Çikolata eriyene dek karıştırıyoruz
Dolaptan çıkartığımız pastayı çikolata ile kaplıyoruz
Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
elinize sağlık.bende yağmıştım biekez.sevgiler
eline yüreğine sağlık canım çok güzel görünüyor...sevgiler...
Canım ellerine sağlık harika bir pasta ...
Mutlaka deneyeceğim...
Yorum Gönder