8 Kasım 2010 Pazartesi

Fırında levrek



2 levrek
1 soğan
1 patates
2 defne yaprağı
Yarım limon
Tuz, karabiber

Soğan ve patates halka halka doğranır
Fırın kabına önce patates üstüne soğan dizilir
Tuzlanıp karabiber serpilmiş levrekler soğanın üzerine yerleştirilir
Balıkların karnına birer dilim limon ve birer defne yaprağı konur
Üzerinede birer dilim limon konularak 180 derecede pişirişir
45 - 50 dakika
Afiyet olsun.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık hülyacığım,ben de bu şekilde yapıyorum ve çok beğeniliyor..Bazen patates,havuç soğan da ekliyorum,nefis oluyor..
Afiyet,şifa olsun canım..
sevgilerimle..

Bunlar da var

Blog Widget by LinkWithin