13 Ekim 2010 Çarşamba

Kapuska



Orta boy lahana
1 çay bardağı sıvıyağ
1 büyük soğan
1 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pulbiber
Su


Soğan yemeklik doğranıp sıvıyağda kavrulur
Salça eklenir karıştırılır
Lahananın sert kısımları hariç doğranır tencereye alınır
Tuzu ve biberi ayarlanır
Yüzeyüz su eklenip lahana yumuşayıncaya dek pişirilir
Afiyet olsun.

9 yorum:

derya dedi ki...

Canım bayılırım soğuk havalarda ye
mesine ellerine sağlık sevgiler.

zeliha (umutsepeti) dedi ki...

Bol liman sıkıp severim ben :) uzun zamandır yapmamıştım,hatırlatığın çok iyi oldu canım,ellerne sağlık..Şifa olsun inş..

YEMEK VAKTİ AYLİN dedi ki...

Ellerinize sağlık nefis görünüyor olsada yesem:))

yeşim dedi ki...

çok sağlıklı ve çok lezzetli bir yemek.mükemmel pişirilmiş ve nefis bir görüntüsü var.ellerine sağlık canım.şifa olsun sizlere.hayırlı akşamlar.

Miskokulu Lezzetler -Mine- dedi ki...

Bende bol acılı severim ellerine sağlık sevgiler..

lezzet sefasi dedi ki...

Icine yazdan kurutugum aci biberlerdne ekelrim ben birde.
Ellerien saglik canim.
Sevgiler,
sefa

Niloş dedi ki...

Kış geldi sevenlere yeniden hatırlattınız. Paylaşımınız için teşekkürler..
www.sendepisir.com / Nilgün

Sevil dedi ki...

blogumda bir etkinlik var katılmak isterseniz beklerim
sevgiler

yeşim dedi ki...

doğum günümde gönderdiğin içten güzel yorumun için teşekkür ederim. çok öpüyorum canım.sevgiler...

Bunlar da var

Blog Widget by LinkWithin