23 Aralık 2009 Çarşamba

Lavaş ekmeğiyle lahmacun





300 gr kadar kıyma
1 soğan
3 domates
Yarım demet kadar maydanoz
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
Pul biber, tuz, karabiber

İç harcı için bütün malzemeyi minik doğrayıp kıymayla karıştırıyoruz
Lavaşları tavamıza uygun büyüklükte yuvarlak kesiyoruz
Kaşığın tersiyle iç harcı lavaşa sürüyoruz
Tavada pişiriyoruz. (ben 5 dakika kadar fırında da pişirdim)
Yanında lahmacuna yakışan güzellikleri herkes biliyor zaten:)
Afiyel olsun.

3 yorum:

nohut oda dedi ki...

ev kıyma dolu esım bıtın kurban etlerını kıyma yapıvermısde:) bu tarıf ıyı gıttı...elıne saglık

Pembe Tatlar dedi ki...

Hımm harika gözüküyor canımm....

Nina dedi ki...

Merry Christmas and Happy New Year! XO
Nina

Bunlar da var

Blog Widget by LinkWithin