23 Ağustos 2009 Pazar

Kayısı hoşafı



Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

400 gr şekerpare kaysı
1 su bardağı şeker
1,5 lt su
Yarım limon suyu

Kayısıları yıkayıp ikiye bölüyoruz
1,5 lt suya kaysıları ve 1 su bardağı şekeri ekleyiyoruz
Kısık ateşte kaysılar yumuşayıncaya dek kaynatıyoruz
Yarım limonun suyunu ekleyip 5 dakika daha kaynatıp soğutuyoruz
Afiyet olsun.

2 yorum:

yeşim (yetur) dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM.ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR...HAYIRLI İFTARLAR DİLİYORUM.SEVGİLER...

pembe tatlar dedi ki...

Eellerine sağlık canım süper gözüküyor ohh sahurda nefis olur...

Bunlar da var

Blog Widget by LinkWithin