23 Ağustos 2009 Pazar

Kayısı hoşafı



Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.

400 gr şekerpare kaysı
1 su bardağı şeker
1,5 lt su
Yarım limon suyu

Kayısıları yıkayıp ikiye bölüyoruz
1,5 lt suya kaysıları ve 1 su bardağı şekeri ekleyiyoruz
Kısık ateşte kaysılar yumuşayıncaya dek kaynatıyoruz
Yarım limonun suyunu ekleyip 5 dakika daha kaynatıp soğutuyoruz
Afiyet olsun.

2 yorum:

yeşim dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK ARKADAŞIM.ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYOR...HAYIRLI İFTARLAR DİLİYORUM.SEVGİLER...

Pembe Tatlar dedi ki...

Eellerine sağlık canım süper gözüküyor ohh sahurda nefis olur...

Bunlar da var

Blog Widget by LinkWithin